ASIAN DINNER EXPRESS

ASIAN DINNER EXPRESS lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1383 beoordelingen
19 sep 2021 om 22:02 Altijd lekker! Vandaag moest ik best lang wachten omdat mijn bestelling niet door kwam ivm storing bij thuisbezorgd. Voor de rest altijd top kwaliteit en service
18 sep 2021 om 20:30 Lekker eten
17 sep 2021 om 20:02 Weer goed zoals altijd. Werd nog even gebeld dat het iets later bezorgd zou worden maar eigenlijk had ik daar niks van gemerkt. Tot de volgende keer!
16 sep 2021 om 8:47 Bij mijn eerste keer bestellen kon ik geen beoordeling geven, toen zou het eten 5 sterren zijn geweest. De lam en kip waren toen mals en smaakvol. Helaas deze te ver doorgebakken en niet zo mals. Helemaal de lam was daardoor taai. Wel alsnog smaakvol.
13 sep 2021 om 17:52 erg weinig kip in de masala had 3 porties besteld kreeg er maar 4 naams bij
13 sep 2021 om 8:44 Good as always, although the tandoori Chicken was less tasty as previous times.
10 sep 2021 om 22:47 Zoals altijd weer erg lekker en prima op tijd!
10 sep 2021 om 21:01 Eerste keer besteld, tikka massala. Super lekker! Warm en vers!
9 sep 2021 om 12:58 Heerlijk zoals altijd!
29 aug 2021 om 22:05 Ik word altijd gelukkig van een bestelling bij Asian Dinner Express. Bestellingen zijn altijd super op tijd, en het eten is heerlijk. De samosa’s hier zijn wat anders dan ik ze ken, maar deze versie is heerlijk, en alles is altijd smaakvol en vers
26 aug 2021 om 21:22 Beste butter chicken van Amsterdam, altijd lekker, altijd goed en klantvriendelijk
22 aug 2021 om 19:50 Altijd heerlijk eten!!